Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní Zdeněk Bursa jednal v Praze o posílení zaměstnanosti a zvyšování konkurenceschopností české ekonomiky

Mgr. Langer Jiří

  • 10. 05. 2010 15:12

Sdílet článek

 

Krajský radní Zdeněk Bursa, člen Rady LK pro resort ekonomiky, investic, správy majetku a územního plánování, zúčastnil 6. května v Praze konference ke strategii „Evropa 2020“. Konferenci, která se konala v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR, zaštítil ministr pro evropské záležitosti Juraj Chmiel a Výbor pro evropské záležitosti PČR.

„Jednalo se například o dokumentech Hlavní překážky hospodářského růstu a posílení zaměstnanosti v ČR a Investice do výzkumu a vývoje v ČR a zvyšování konkurenceschopnosti české ekonomiky,“ uvedl Zdeněk Bursa..

Dalšími účastníky byli například Kateřina Jacques, předsedkyně Výboru pro evropské záležitosti PS PČR, Petr Šimerka, ministr práce a sociálních věcí, Miroslava Kopcová, ministryně školství, Alexandr Vondra, senátor Parlamentu ČR, Luděk Sefzig, předseda Výboru pro záležitosti EU Senátu PČR a Michal Sedláček, náměstek ministra pro evropské záležitosti.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky