Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní Zdeněk Bursa mapoval škody po povodni v Novém Oldřichově

Šírová Květa

  • 10. 07. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8418|autor:Šírová Květa|email:kveta.sirova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 324|mobil:|aktualizace:]

Starostka Nového Oldřichova Marcela Novotná provedla oba jmenované celou obcí a ukázala nejhůře zasažené oblasti. Přiblížila také průběh povodně a postupy obce při likvidaci škod. „Poškozeny byly komunikace, lávky přes vodu a silniční most. Na vyjádření statika čeká jeden ze dvou nejvíce zasažených domů“ doplnila Novotná. Celkové škody v obci předběžně odhaduje na několik milionů korun. Na základě dosavadní vzájemné komunikace a dnešní osobní návštěvy radního se obě strany dohodly na spolupráci při odstranění škod. „V pondělí 13.7. zasedá mimořádná Rada kraje, která bude jednat o možné pomoci při opravách škod po této povodni“ řekl radní Zdeněk Bursa. Se starostkou se dohodl na spolupráci ohledně administrativních kroků a pomoci při jednání s Povodím Ohře, které v současné době již pročišťuje koryto potoka Bystrá.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky