Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Regionální karta hosta Český ráj přináší turistům řadu výhod

Bc. Lenka Klimentová

odborný zaměstnanec

  • 25. 07. 2018 00:00

Sdílet článek

Již třetím rokem mohou turisté i místní obyvatelé v Českém ráji a nově také na Mladoboleslavsku využít systém benefitů, slev a dalších výhod, které přináší Regionální karta hosta. Aktuální přehled benefitů představuje nový leták, který je k dispozici na informačních centrech, u zapojených subjektů nebo ke stažení pod odkazem:

http://www.cesky-raj.info/cs/o-regionu/propagacni-materialy/karta-hosta-2018.html.

Karty jsou k dostání za poplatek 50 korun v označených infocentrech regionu, u některých partnerů, ale také zdarma ve vybraných ubytovacích zařízeních, kde je získají hosté jako bonus k pobytu. On-line lze karty také objednat přes e-shop Českého ráje.

Do systému se prozatím zapojilo více než 60 subjektů a další stále přibývají. „Například ve Svijanech tak lze nově čerpat slevu 20 % na zámeckou hru Arcana a v zámeckém hotelu využít slevu 10 % na ubytování. Rovněž jsou zde s kartou hosta zvýhodněny prohlídky místního pivovaru. Zvýhodněné vstupné nabízí také některá koupaliště v regionu, například oblíbený Sportovní a rekreační areál Maškova zahrada v Turnově, Městské koupaliště v Železném Brodě či aquacentrum v Jičíně,“ přibližuje Jitka Kořínková ze Sdružení Český ráj.

Na Mladoboleslavsku je to pak celá řada nově zapojených subjektů, mimo jiné hojně navštěvovaný Městský bazén Mladá Boleslav, Letecké muzeum Metoděje Vlacha, či mladoboleslavský hrad. Skvělým benefitem je sleva 10 % nejen na vstupné, ale i na konané akce na zřícenině hradu Michalovice, které se zde nyní konají v rámci Boleslavského kulturního léta.

I provozovny zapojených partnerů projektu jsou označeny samolepkou s logem karty. Systém je otevřený pro další poskytovatele benefitů a distributorů, v případě zájmu je možno kontaktovat pracovníky Sdružení Český ráj na níže uvedených kontaktech.

Kontakty:

Kancelář: Markova 311, 511 01 Turnov, tel. 481 540 253, e-mail: info@cesky-raj.info

Předseda Sdružení Český ráj: Mgr. Jana Svobodová, místostarostka Turnova, tel. 481 366 225

Zdroj: Sdružení Český ráj

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky