Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Robotika pro střední školy je téma workshopu pro pedagogy

Mgr. Andrea Fulková

vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 13. 01. 2018 00:00
  • Školství

Sdílet článek

Liberecký kraj připravil na středu 7. února 2018 od 10:30 do 15:00 hodin v multimediálním sále budovy úřadu pracovní seminář s názvem Robotika pro střední školy. Je určen pedagogickým pracovníkům a ředitelům škol i vzdělávacích institucí a bude se zabývat možnostmi zapojení robotiky do vzdělávacího procesu na středních školách. V rámci workshopu se účastníci seznámís vhodnými vzdělávacími oblastmi a obory, v nichž najde robotika uplatnění. Rovněž se seznámí se specifikou organizace výuky s robotickými stavebnicemi. V neposlední řadě bude představena soutěž VEX IQ Challenge Ringmaster v oblastech skupinové výzvy, umění ovládání robota a umění programování. V rámci stěžejní praktické části pak účastníci sami vyzkouší sestavování a programování robotických sestav VEX pod vedením zkušeného lektora.

Workshop pořádá realizační tým projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje (KAP LK) ve spolupráci se společností AV media a je již čtvrtým setkáním platformy „Přírodovědné a technické vzdělávání“.

Pracovní seminář Robotika pro střední školy se uskuteční v multimediálním sále budovy Krajského úřadu Libereckého kraje od 10:30 do 15:00 hodin. Účast na workshopu je zdarma.

Podrobnější informace a program akce naleznete níže.

Z důvodu omezené kapacity v případě Vašeho zájmu o účast na workshopu prosím kontaktujte metodičku projektu Janu Štefkovou: jana.stefkova@kraj-lbc.cz, tel: 485 226 402.

logo EU

 

Úvodní foto /vexiq/

  • program_7 (.pdf)
    271 kB
    13. 01. 2018 17:51
  • newsletter_7 (.pdf)
    483 kB
    13. 01. 2018 17:51

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky