Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Semily hostí již 27. ročník burzy středních škol i pracovních příležitostí 

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 03. 11. 2022 14:49
  • Školství

Sdílet článek

Jaká je nabídka středních škol? Jak na kariérové poradenství? Jak se seznámit s širokou nabídkou volných pracovních míst? Na to vše a mnoho dalšího naleznou odpovědi zájemci, pokud navštíví již 27. ročník burzy středních škol, která se uskuteční v úterý 8. listopadu v kulturním centru GOLF v Semilech.

„Liberecký kraj dlouhodobě podporuje burzy středních škol, kde mají střední školy prostor pro prezentaci a zároveň se zde mohou ukázat firmy s nabídkou pracovních míst. V polovině října se v Liberci konala Educa Expo, 1. listopadu se konala burza škol v České Lípě a nyní se bude konat burza škol a pracovních příležitostí v Semilech. Podpora spočívá v poskytnutí finančních prostředků na konání samotné burzy nebo úhradu cestovních nákladů základním školám, které na burzy vysílají své žáky,“ uvedl Dan Ramzer, náměstek hejtmana pro resort školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti.

Pozvánka v příloze. 

  • Burza 2022 letak A5 (.pdf)
    98 kB
    03. 11. 2022 14:54

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky