Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Seminář na kraji obcím poradí, jak na daň z nemovitostí

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 14. 02. 2024 15:16

Sdílet článek

Všem obcím Libereckého kraje může být užitečný seminář s názvem daň z nemovitých věcí a obecně závazné vyhlášky obcí, který se koná 7. března od 9 hodin  v multimediálním sále ve třetím patře Krajského úřadu Libereckého kraje; vstup je budovou C. Seminář se koná pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty.

Zahájení se ujme statutární náměstek hejtmana pro resort dopravy Jan Sviták. Od 9.30 do 14 hodin potrvá seminář, který povede Eva Dvořáková z Finančního úřadu pro Liberecký kraj. Tématy budou základní informace k dani z nemovitých věcí, to, jakým způsobem může obec ovlivnit výši daně z nemovitých věcí, a jakým chybám se vyhnout při ovlivňování koeficientů.

Vzhledem k omezené kapacitě přednáškového sálu pořadatelé žádají o závazné nahlášení účasti na e-mailovou adresu tatjana.antonova@kraj-lbc.cz, a to nejpozději do 4. března. Dotazy lze zasílat do 29. února e-mailem na adresu eva.dvorakova2@fs.mfcr.cz.

  • pozvanka na seminar dan z nemovitych veci (.pdf)
    558 kB
    14. 02. 2024 15:25

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky