Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Seminář o přeshraniční spolupráci podruhé

Bc. Fulková Andrea

  • 28. 03. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6291|autor:Bc. Fulková Andrea|email:andrea.fulkova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 332|mobil:|aktualizace:]

Nedostali jste se na únorový seminář o přeshraniční spolupráci ČR - PL? Nemáte základní informace o programu? Neumíte vyplnit žádost a Benefit? Nyní máte druhou šanci!
Vzhledem k velkému zájmu  z řad žadatelů odbor regionálního rozvoje a evropských projektů připravil další termín semináře Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007-2013. 


„Chtěl bych pozvat všechny zájemce, kteří se nemohli zúčastnit únorového semináře a také ty, kteří chtějí své projektové žádosti odevzdat do 5. září 2008“,
říká RNDr. Vít Příkaský, radní Libereckého kraje.

Seminář se koná v úterý 13. května 2008 od 10.00 hodin v budově Krajského úřadu Libereckého kraje v multimediálním sále ve 3. patře. Bližší informace a pozvánku naleznete na webových stránkách www.kraj-lbc.cz/rozvoj  (odkaz "Cíl 3"). Na seminář je nutné se přihlásit na emailové adrese eva.hajflerova@kraj-lbc.cz, a to do 12. května 2008.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky