Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Seminář - ZATEPLOVÁNÍ BUDOV - Dotační příležitosti v oblasti energetických úspor

Ing. Zuzana Kapalínová

manažer projektu Regionální stálá konference

  • 04. 04. 2019 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

V současné době je pro Vás připraven ve spolupráci s Eurocentrem Liberec, Centrem pro regionální rozvoj ČR a Státním fondem životního prostředí ČR seminář ZATEPLOVÁNÍ BUDOV - Dotační příležitosti v oblasti energetických úspor.

Seminář se koná v pondělí 8. dubna 2019 od 10 hodin do 13:30 hodin, v budově Krajského úřadu Libereckého kraje, multimediální sál.

Registrace na seminář je od 9 hodin. Současně bude probíhat také poradenství u konzultačních stánků jednotlivých dotačních titulů.

Celý program semináře naleznete na webových stránkách Regionální stálé konference Libereckého kraje.

Budeme se těšit na Vaši účast!

 

RSK_LK_logolink_rozsireny_RGB

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky