Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Semináře zdarma poradí, jak na kotlíkové dotace

Anna Vašková

odborný zaměstnanec

  • 31. 05. 2023 13:59
  • Rozvoj

Sdílet článek

Sérii informačních seminářů pro žadatele o kotlíkové dotace uchystal Krajský úřad Libereckého kraje. Potrvají po celý červen v řadě měst a obcí v regionu. Pokud zastupitelstvo schválí program Kotlíkové dotace V na zasedání, které se koná 28. června, bude možné žádat od 4. září.  

„Jsem rád, že se tyto semináře konají a usnadňují tak žadatelům cestu k získání dotace. Ta totiž může výrazně pomoci s pořízením nového kotle a tím vyhovět zákonu, který kotle 1. a 2. emisní třídy zakazuje a vyjde v platnost od září 2024. Z dotačního programu můžeme zájemcům poskytnout až 95% pokrytí výdajů,“ uvedl Jiří Ulvr, radní pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova.

Více informací mohou zájemci najít níže v příloze.

  • Informační leták KD V (.pdf)
    9 MB
    31. 05. 2023 14:00
  • Pozvánka na semináře ORP (.pdf)
    8 MB
    31. 05. 2023 14:00

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky