Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Senioři prožili s Korálkem příjemné odpoledne

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 19. 12. 2016 17:06

Sdílet článek

Velkou společenskou místnost Domova důchodců Český Dub opanovaly před několika dny děti ze souboru Korálek. Představily se s komponovaným programem koled, básniček a scének, spojujícím tématem byly samozřejmě Vánoce.

„Jedná se o zavedenou tradici, Korálek k nám v tomto období přijíždí každoročně,“ uvedl Radim Pochop, ředitel domova. Jak podotkl, program je nabízen díky podpoře Nadace Syner. „Nadace nám poskytuje prostředky na náklady spojené se zajištěním vystoupení a každý obyvatel dostane dárkový koš,“ dodal Pochop.

Vystoupení Korálku přilákalo velkou část klientů domova.  Program se přihlížejícím velmi líbil. „Bylo to moc pěkné, děti jsou šikovné. Je obdivuhodné, co zvládnou v takto nízkém věku,“ svěřila se po konci vystoupení Helena Marečková, jedna z obyvatelek domova.

Spolupráci s domovem kladně hodnotí i lidé z Nadace Syner. „Jsme moc rádi, že můžeme zdejším obyvatelům alespoň částečně zpříjemnit období Vánoc. Ve zdejším domově je vždy příjemná atmosféra,“ uvedla Iva Urbanová z vedení nadace.

Domov důchodců Český Dub je příspěvkovou organizací Libereckého kraje. Nabízí celkem sto míst ve službách Domov pro seniory a Domovy se zvláštním režimem.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky