Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Seniory ve Vratislavicích potěší Eva Pilarová a Heidi Janků

Mgr. Langer Jiří

  • 23. 06. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8305|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

I letní slavnost se uskuteční 25. 6. 2009 od 13 hodin v areálu  Domova pro seniory Vratislavice nad Nisou, v ulici U Sila v Liberci 30. V přírodním divadle vystoupí: Eva Pilarová, Heidi Janků, taneční orchestr  CELESTÝNKA se svými sólisty.

„V letošním roce jsme navázali na 13-tiletou tradici kulturních pořadů „Kulturní léto seniorů“ a připravili nejen pro seniory našeho zařízení kulturní a společenskou akci se změnou formátu projektu, kterou jsme nazvali „I. letní slavnost“. Tato akce je určena pouze pro zvané hosty, a to především pro klienty domovů pro seniory, domů s pečovatelskou službou, ale také seniory bydlící ve vratislavickém obvodu,“ uvedl ředitel Domova Miloslav Vodrážka, který celý kulturní pořad jako už tradičně moderuje.

„Všem výše uvedeným zařízením umožníme prezentovat se prostřednictvím rukodělných prací svých klientů,“ doplnil.

II. letní slavnost se koná 27. 8.. Její součástí bude i výstava výrobků klientů jednotlivých zařízení.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky