Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Setkání členů rady Libereckého kraje se starosty měst a obcí okresu Jablonec nad Nisou

  • 18. 06. 2003 00:00
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

[id:653|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

 

 

Zítra 19. června 2003 se na pozvání hejtmana Libereckého kraje RNDr. Pavla Pavlíka uskuteční v prostorách restaurace Petřín v Jablonci nad Nisou pracovní setkání členů Rady Libereckého kraje se starosty měst a obcí okresu Jablonec nad Nisou. Na jednání jsou zváni všichni starostové  měst a obcí zmíněné oblasti, tajemníci úřadů, vedoucí odborů a ředitel Krajského úřadu Libereckého kraje, ředitel Úřadu práce v Jablonci nad Nisou, ředitel Okresního ředitelství Policie ČR v Jablonci nad Nisou a zástupce Pozemkového fondu. V dopoledních hodinách bude představena činnost jednotlivých odborů krajského úřadu jednotlivými vedoucími odboru. Členové rady kraje, kteří se k jednání připojí po společném obědě, budou pak se starosty diskutovat nad aktuálními problémy Libereckého kraje.

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky