Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Setkání na kraji pomůže zamezit chybám v projektech z mezinárodního programu

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 09. 05. 2023 14:16
  • Rozvoj

Sdílet článek

Těm, kteří se chystají připravit a uskutečnit projekt v programu Interreg V-A Česká republika – Polsko a zajímá je, v čem se v minulých letech nejčastěji chybovalo, přijde vhod setkání se zástupci auditního orgánu ministerstva financí a národními kontrolory k řešení otázek a témat auditních zjištění projektů v rámci programu Interreg V-A Česká republika – Polsko v období 2014-2020, které se koná 22. května od 10.00 do 13:30 v multimediálním sále Krajského úřadu Libereckého kraje.

„Aby práce na projektech v tomto období proběhla bez komplikací, bude jistě pro všechny budoucí příjemce přínosné seznámit se s tím, v čem se nejčastěji v minulosti chybovalo,“ uvedl Jiří Ulvr, radní Libereckého kraje pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova. „Rád bych proto všechny zájemce o problematiku přeshraničních projektů na toto setkání pozval. Věřím totiž, že na konkrétních příkladech z praxe minulého období se mohou hodně naučit a vyvarovat se tak chyb u vlastních projektů."

Přihlášky je možné posílat na  jana.frontzova@kraj-lbc.cz a eva.hajflerova@kraj-lbc.cz nejpozději do 15. května.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky