Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Sociální automobil Renault Kangoo zlepší služby zdravotně postiženým v České Lípě

24. 02. 2009
[id:7574|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Slavnostní předání sociálního automobilu Renault Kangoo pro Denní a pobytové sociální služby Česká Lípa se uskuteční za účasti krajského radního pro sociální věci a menšiny Pavla Petráčka ve čtvrtek 26. února 2009 ve 13 hod. v budově sociálních služeb, na adrese ul.  Hradecká 2905 v České Lípě.  Na setkání s Vámi  se  těší kolektiv  Denních a pobytových sociálních služeb a zástupci firmy Kompakt.

Denní stacionář poskytuje  ambulantní služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. V současnosti služby využívá 45 lidí.

Domov pro osoby se zdravotním postižením poskytuje pobytovou službu  osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby, kapacita je 5 stálých uživatelů  v 5 jednolůžkových pokojích.

„Od nového automobilu si slibujeme zlepšení individuální péče o klienty, například při převozu k lékaři, při jednáních na úřadech nebo nákupech  v prodejnách kompenzačních pomůcek. Ale pojedeme i na výlety,“ uvedla  ředitelka Ilona Hummelová.

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 302