Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Soutěž „Zkus se zamilovat“ pomalu končí. Do pondělí 25. května ještě můžete zasílat fotografie

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 22. 05. 2020 10:44

Sdílet článek

Máj se pomalu chýlí ke konci a spolu s ním i soutěž ZKUS SE ZAMILOVAT s Libereckým krajem. V ní se hledá nejzamilovanější místo našeho regionu a také ideální místo pro romantické rande. Už teď je možné říci, že rozhodování bude obtížné, většina snímků je totiž velmi atraktivních. Prozatím jich dorazilo přes čtyřicet a to z míst velmi známých, jako je například Máchovo jezero či osada Jizerka, ale i z míst stojících stranou masového zájmu veřejnosti, která ale mohou být o to romantičtější. Za zmínku stojí Manušické rybníky či vesnička Loučky.

„Fotografií míst pro romantické rande již máme docela dost, ale jsem si jistá, že jich je v kraji ještě mnohem víc. Chápu, že si to člověk rád nechává pro sebe, protože se asi v takových chvílích nechce setkávat s davy, ale věřím, že nám lidé ještě další místa prozradí,“ uvedla s nadsázkou Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Soutěžní fotografie je možné zasílat ještě do pondělí 25. května. O den později, tedy v úterý 26. května se fotografie z obou témat objeví na facebookovém profilu Liberecký kraj — cestou necestou, načež se spustí veřejné hlasování o ty nejlepší. Autory prvních pěti fotografií s největším počtem lajků a srdíček z každé kategorie čekají odměny v podobě dárkových tašek plných skvělých věcí, které se budou hodit právě při putování krajem.

Oznámení jmen výherců se na výše zmíněném facebookovém profilu i na webu www.liberecky-kraj.cz objeví v neděli 31. května. Dotyční budou vyrozuměni rovněž e-mailem či chatovou zprávou – podle toho, jakým způsobem snímky zaslali.

A jak se zúčastnit? Stačí zaslat fotku, přidat svoje jméno a příjmení, připsat do jaké kategorie fotka patří a třeba ještě přidat příběh či vzpomínku, která se ke konkrétnímu místu váže. Snímky mohou účastníci posílat do zpráv na facebookovém profilu Liberecký kraj — cestou necestou, případně na e-mail jakub.seps@kraj-lbc.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky