Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Soutěž Zlatý erb o nejlepší webové stránky zná své vítěze

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 28. 04. 2023 08:32
  • Rozvoj

Sdílet článek

Tradice pokračuje. Krajské kolo soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky, elektronické služby nebo turistické webové prezentace zná své vítěze. Slavnostní vyhlášení již 25. ročníku se konalo včera v zastupitelském sále kraje.

Výsledky krajského kola soutěže Zlatý erb:

Vítěz – Nejlepší webové stránky obce s rozšířenou působností

  1. Semily
  2. Nový Bor a Turnov
  3. Liberec

Vítěz – Nejlepší webové stránky obce, která není obcí s rozšířenou působností

  1. Mařenice
  2. Hodkovice nad Mohelkou
  3. Jiřetín pod Bukovou

Do celostátního kola postupují Semily a Mařenice. Vyhlášení 25. ročníku bude v Hradci Králové 15. května 2023. Organizátorem celostátní soutěže je Český zavináč, z. s. Hlavním partnerem je GORDIC. 

Krajského kola se zúčastnilo 14 měst a obcí. Porotu v Libereckém kraji tvořili: předseda poroty Ing. Radka Pleštilová, Dis., odborný zaměstnanec oddělení tiskového a vnějších vztahů Krajského úřadu Libereckého kraje, Blanka Freiwilligová, novinářka (Liberecká Drbna), Ing. Zbyněk Miklík, náměstek hejtmana, řízení resortu ekonomiky, majetku, investic, veřejných zakázek a informatiky, Bc. Jakub Šeps, vedoucí oddělení cestovního ruchu, Mgr. Josef Chýle, tajemník Městského úřadu v Novém Boru, Ing. Aleš Pažout, garant datových skladů, Krajský úřad Libereckého kraje, Ing. Tomáš Sábl, místostarosta města Semily. Slavnostního vyhlášení se zúčastnil také statutární náměstek hejtmana pro dopravu Jan Sviták.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky