Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Stanovisko Krajského úřadu Libereckého kraje k provozu slévárny Ernst Bröer, spol. s r.o.

  • 02. 05. 2003 00:00
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

[id:531|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

Liberecký kraj

U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2

tel.: (420) 48 52 26 302, fax: (420) 48 52 26 330

 

Stanovisko Krajského úřadu Libereckého kraje k provozu slévárny Ernst Bröer, spol. s r.o.

 

Krajský úřad Libereckého kraje obdržel dne 24. dubna 2003 rozhodnutí Ministerstva životního prostředí, odboru výkonu státní správy V, vydané dne 8. dubna 2003. Tímto rozhodnutím bylo zrušeno rozhodnutí Krajského úřadu Libereckého kraje z 7. ledna 2003, kterým byl povolen zkušební provoz slévárny Ernst Bröer, spol. s r.o. a věc byla vrácena k novému projednání a rozhodnutí.

Celé řízení ve věci tak bylo vráceno do stádia zahájeného řízení a Krajský úřad Libereckého kraje v rámci tohoto  řízení rozhodl dne 30. dubna 2003 o uložení předběžného opatření, než bude rozhodnuto ve věci samé. Tímto předběžným opatřením se ukládá účastníkům řízení strpět na dobu nezbytně nutnou výrobní činnost slévárny.         

 

 

 

Ing. Jaroslava Janečková, vedoucí odboru životního prostředí a

                                           zemědělství 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky