Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Státní fond dopravní infrastruktury změnil harmonogram poskytnutí příspěvků z rozpočtu SFDI na rok 2013.

Ing. Moravcová Iveta

cyklokoordinátor

  • 09. 08. 2012 12:01

Sdílet článek

 

 odbor dopravy informuje žadatele o změně harmonogramu administrace žádostí o poskytnutí příspěvku z rozpočtu SFDI na rok 2013.

Na základě zkušeností s realizací příspěvkových programů určených na zvyšování bezpečnosti dopravy a výstavby a údržby cyklistických stezek se SFDI rozhodl upravit harmonogram administrace žádostí o poskytnutí příspěvku. Cílem této změny je zejména poskytnutí dostatečného času obcím na realizaci příspěvkových akcí v rámci kalendářního roku a omezit vázání prostředků na spolufinancování v rozpočtech jednotlivých obcí.

Hospodářský výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR na svém zasedání dne 21. 6. 2012 schválil změnu harmonogramu poskytování příspěvků z rozpočtu SFDI dle §2, odst. 1), písm. g) a h) zákona č. 104/2000 Sb. pro rok 2013 a Výbor SFDI vzal tuto informaci na svém zasedání dne 29. 6. 2012 na vědomí.

 Harmonogram je následující:

1. Schválení "Pravidel pro poskytování příspěvků“ pro rok 2013 Výborem SFDI: září 2012

2. Konzultace se žadateli o příspěvek: srpen – listopad 2012

3. Termín podání žádostí o příspěvek: do 31. prosince 2012

4. Evidence, vyhodnocení žádostí, vč. zasedání Hodnotitelské komise: leden – březen 2013

5. Schválení příspěvků Výborem SFDI: březen 2013

Konkrétní termíny konzultací a jejich místa konání budou upřesněny v následujících dnech a vyvěšeny na webových stránkách SFDI. (http://www.sfdi.cz/CZ/ )

 SFDI uvádí, že jako podklad pro přípravu žádostí o příspěvek pro rok 2013 lze použít „Pravidla“ platná v tomto roce.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky