Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Statutární náměstek předal nejlepší řidičce autobusu v kraji hejtmanský putovní pohár

Mgr. Langer Jiří

  • 21. 11. 2007 00:00

Sdílet článek

[id:5863|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Na pravidelné tiskové konferenci po zasedání Rady LK dnes  předal statutární náměstek hejtmana Karel Dolejší putovní pohár hejtmana nejlepší řidičce autobusu Libereckého kraje Jitce Langhamerové, tak jak ji za vítězku určili v anketě hlasováním sami cestující.

Ve slavnostně vyzdobené a zaplněné v zasedací místnosti Zastupitelstva Libereckého kraje v Liberci, kam přišla drobnou sympatickou řidičku povzbudit i třicetičlenná skupina studentů liberecké Technické univerzity, kteří přišli na praktický seminář komunikace s médii vedený Jaroslavou Kočárkovou, obdržela „šoferka“ z Rokytnice nad Jizerou i knihy Libereckým krajem  a dárky věnované hejtmanem Petrem Skokanem, radním pro dopravu Vladimírem Richtrem a vedoucí odboru dopravy KÚLK Stanislavou  Jakešovou.

„Jezdím ráda a nevadí mi po jaké trase zrovna jedu, ať v Libereckém kraji nebo třeba na lince do Brna,“ prozradila řidička ve slušivé uniformě ČSAD Semily, která vzápětí vylosovala jednu hlasující cestující,  jež nyní bude zdarma jezdit  autobusy veřejné linkové dopravy v celém Libereckém kraji. Jej jí  Jiřina Brychcí ze Železného Brodu.

Liberecký kraj se vyhlášením ankety „O nejlepšího řidiče roku 2007“ připojil k prvnímu Evropskému dni bezpečnosti na silnicích. Anketa trvala od 27. 4. do 8.10.2007 a zúčastnit se jí mohl každý, kdo vyplnil a poslal řádně vyplněný anketní lístek. Tyto anketní lístky vycházely v IDOL zpravodaji (tedy v tištěné podobě) a vyplnit se daly i na krajských webových stránkách (www.kraj-lbc.cz).








Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky