Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Svatováclavský farmářský trh se koná v sobotu na Školním statku ve Frýdlantě

Mgr. Langer Jiří

  • 25. 09. 2012 11:54

Sdílet článek

 

Školní statek Frýdlant, s.r.o. s pořádá v sobotu 29. září ve svém sídle v Zámecké ulici 4005 ve Frýdlantě Svatováclavský farmářský trh.

Připraveny jsou dobroty přímo od výrobců ze severu Čech –

domácí sýry z kravského i ovčího mléka, med z Frýdlantska i medovinu pro zahřátí, čerstvé pečivo od frýdlantských učňů, ovoce a zeleninu, opékané klobásy, pivo Konrad a další dobré a pěkné věci, většinou se značkou Regionální produkt Jizerské hory.

Tento trh aktivně podporuje lokální zemědělce a výrobce a snaží se popularizovat regionální potraviny a výrobky pocházející z Libereckého kraje,“ zdůraznil Tomáš Kysilka, jednatel SŠF.

Program pro dospělé i děti (projížďky na koních, výstava zemědělské techniky, trampolína, výrobky z kaštanů))

Parkování je možné přímo v areálu statku

Kontakt na pořadatele:

telefon 724034314, e-mail masif@seznam.cz

Pořádá Školní statek Frýdlant s.r.o.

a MAS Mikroregionu Frýdlantsko

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky