Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Světová oslava tance se koná v libereckém Centru Babylon

  • 04. 11. 2009 16:11

Sdílet článek

V libereckém Centru Babylon se 13. - 15. listopadu uskuteční Mistrovství světa a Evropy a  Světový pohár speciálních párových tanců a jiných disciplín IDO: Zúčastní se přibližně 1000 soutěžících všech věkových kategorií z 20 zemí světa.

„Pořadatelem akce, nad kterou přijal záštitu poslanec Pavel Ploc a na níž za finančně přispěly Liberecký kraj a Město Liberec, je naše Taneční a pohybová škola ILMA z Turnova,“ uvedla vedoucí Ilmy Ilona Šulcová.

Poprvé se podle ní veřejnosti představí nová kategorie dětí do osmi let - MINI KIDS, která jistě přiláká svým půvabem a atraktivitou širokou diváckou veřejnost.

„K tomu, že se akce koná v Liberci, výrazně přispělo Centrum Babylon, které jako největší krytý komplex svého druhu v ČR splňuje požadavky pro konání takovéhoto druhu akce, aby účastníci mohli soutěžit, být ubytováni a zároveň relaxovat a bavit se pod jednou střechou,“ upozornila Šulcová.

„Přijďte s námi oslavit celosvětovou oslavu tance,“ zve.

Více informací k samotnému průběhu akce včetně výčtu disciplín získáte na www.latinofestival.cz.!

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky