Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Titul Miss Hasička 2015 vybojovala dívka z Turnova

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 19. 11. 2015 14:29
  • Školství

Sdílet článek

Sympatie veřejnosti i odborné poroty získala Kateřina Müllerová z Turnova, která se může pyšnit titulem Miss Hasička ČeskoSlovensko 2015. O pomyslnou korunku královny krásy v uniformě se před pár dny utkala společně s dalšími sedmi finalistkami z Česka i Slovenska.

Čtyřiadvacetiletá absolventka Obchodní akademie, Hotelové školy a Střední odborné školy v Turnově reprezentovala dobrovolné hasiče z SDH Bezděčín. Svým šarmem a důvtipem si získala přízeň veřejnosti, která jí hlasováním přiřkla titulu Miss Hasička Sympatie. Následně spolu s dalšími účastnicemi usilovala i o hlavní titul.

Soutěžící dívky nejprve představilo video natočené v rámci soustředění. Jejich pohotovost a vtip prověřili v krátkém rozhovoru moderátoři Dara Rolins a Libor Bouček, nechyběla ani tradiční promenáda v plavkách a přehlídka ve společenských šatech. Krásu a dovednosti Kateřiny Müllerové, jež soutěžila pod číslem jedna, odborná porota ocenila titulem nejvyšším. K velké radosti celé skupiny jejích podporovatelů, si odnesla i titul Miss Hasička ČeskoSlovensko 2015. Být Miss Hasička ČeskoSlovenska 2015 je nepopsatelný a neuvěřitelný pocit, ale krásný. Moc si toho titulu vážím,“ řekla turnovská absolventka Kateřina Müllerová.

„Slečně Kateřině musím za její skvělý výsledek poblahopřát. Mám velkou radost z toho, že máme v našem kraji tak šikovné a úspěšné absolventy našich škol,“ poznamenala Alena Losová, radní pro školství Libereckého kraje.

Soutěž o nejkrásnější hasičku Česko - Slovenska se koná již od roku 2010 a je určena pro dobrovolné i profesionální hasičky, které jsou členkami v některé zastřešující hasičské organizaci. Cílem této mezinárodní soutěže je zvýšit povědomí o činnostech SDH v obcích, hasičském sportu a poukázat na rozsáhlou hasičskou základnu v České a Slovenské republice.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky