Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Tradiční ples zemědělců a potravinářů se koná v Domě kultury v Liberci

Mgr. Langer Jiří

  • 03. 02. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7448|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Liberecký kraj spolu s Regionální agrární radou Libereckého kraje  pořádá tradiční, již 11. ples zemědělců a potravinářů, který se koná 13. února  od 20:00 hodin v Domě kultury v Liberci.

Celý večer hraje Big Band Luboše Ottla. Vystoupí  Cimbálová muzika Bohuslava Eliáše a folklórní taneční soubor Jizera. Jizera se představí typickými tanci našeho regionu jako jsou  mateníky, šotyše, šlapáky, řezanka, krajcpolka a další. A pro ty mladší je připravena  pyrotechnická show seskupení, které si říká   Dance4you Liberec.

A jako již každý rok je pro všechny účastníky  připravena bohatá tombola.
"Mezi cenami nebudou chybět  originální  regionální potravinářské a  zemědělské výrobky," uvedl Jaroslav Podzimek, radní pror životní prostředí a zemědělství.

Vstupenky stojí 250 Kč.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky