Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Týden bezpečnosti v Libereckém kraji

Ing. Mikulecká Kamila

  • 01. 09. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6895|autor:Ing. Mikulecká Kamila|email:kamila.mikulecka@kraj-lbc.info|telefon:485 226 280|mobil:|aktualizace:]

Ve dnech 13. - 19. října 2008 pořádá Liberecký kraj společně s partnery v
letošním roce již druhý “Týden bezpečnosti”.

Evropská unie si stanovila cíl snížit počet smrtelných následků na silnicích z 54 000 na 27 000 mezi roky 2001 a 2010. Za účelem pozvednutí vědomí, zviditelnění nejlepších regionálních aktivit a nabídky pracovat společně pro bezpečnost na silnicích Komise ustanovila Evropský den bezpečnosti.

První Evropský den bezpečnosti proběhl 27. dubna. 2007 a byl věnován mladým lidem, začínajícím řidičům a sdílení zkušeností. Byl zaměřen zejména na následky alkoholu a drog při řízení a zlepšování dopravní výchovy mladých lidí.

13.10.2008 se uskuteční již druhý Evropský den bezpečnosti, tentokrát s tématikou - bezpečnost provozu na pozemních komunikacích ve městech. Liberecký kraj jakožto signatář Evropské charty bezpečnosti silničního provozu akceptuje tento den a bude společně s partnery pořádat celou řadu aktivit, které budou začínat od 13.10.2008, tedy dnem vyhlášeným Evropskou Komisí, do 18.10.2008. Týden zvýšené pozornosti účastníkům silničního provozu ponese název „Týden bezpečnosti v Libereckém kraji II/2008".

více informací viz. přiložený dokument ve formátu *.pdf

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky