Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Učitelé SUPŠ sklářské v Železném Brodě zvou na svou výstavu

Mgr. Langer Jiří

  • 22. 02. 2013 12:46
  • Školství

Sdílet článek

 

Střední uměleckoprůmyslová škola sklářská v  Železném Brodě pořádá výstavu nazvanou "Učitelé po škole", která se koná od 28. února do 31. března v železnobrodské Městské galerii Vlastimila Rady.

Vernisáž děl 21 umělců se uskuteční ve čtvrtek 28. února  v  17 hodin v Městské galerii Vlastimila Rady v Železném Brodě za účasti členky Rady LK pro školství Aleny Losové a starosty města André Jakubičky.

Vystavovat budou: Akad. soch. Zdeňka Laštovičková, ředitelka školy, Jiří Doležal, Akad. mal. Ivana Houserová, Akad. mal. Břetislav Novák, Mgr. A. Jan Hásek, Emil Matějka, Bohumila Vacková, MgA. Martin Hlubuček, MgA. Anna Polanská, Jana Makalová, Lukáš Šulc, Iveta Šulcová, MgA. Jiří Kučera, MgA. Libor Doležal, MgA. Marcel Mochal, Mgr. Stanislav Janiga, MgA. Rebeka Krsková, Martina Strouhalová, MgA. Zuzana Kynčlová, MgA. Tomáš Košťál a MgA. Karolína Kopřivová

Úvodní slovo přednese Petra Hejralová, ředitelka Městského muzea v Železném Brodě.

Otevřeno je v sobotu a v neděli 13–16 hodin.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky