Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Úprava silničního provozu v areálu českolipské nemocnice

Bc. Markéta Žitná (Dědková)

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 22. 11. 2017 00:00
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

V druhé polovině příštího týdne dojde k úpravě silničního provozu v přední části areálu Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa. Dojde zde ke zjednosměrnění hlavní příjezdové komunikace.

Řidiči při vjezdu do areálu českolipské nemocnice budou využívat současný vjezd podél budovy polikliniky, při vyjíždění z přední části areálu však budou novým dopravním značením navedeni pouze na protilehlou komunikaci vedoucí od hlavního vchodu nemocnice podél nově vzniklé odstavné parkovací plochy před budovou KHS až na hlavní silnici. Důvod změny dopravního řešení nám vysvětlil projektový manažer nemocnice Pavel Volšík. „Na komunikaci vedoucí do areálu, podél polikliniky, vytváříme vzhledem k nedostatku parkovacích míst a zajištění většího komfortu pro naše pacienty a návštěvníky nová podélná parkovací stání.“

Pacientů i návštěvníků by se změna dopravního značení neměla výrazným způsobem dotknout. Při výjezdu z přední části areálu nemocnice budou využívat pouze jednu komunikaci, nebude možná alternativa výjezdu těsně kolem budovy polikliniky. V zadní části nemocničního areálu je obousměrný provoz zachován.

TZ/Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky