Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Usnesení z celorepublikového setkání zástupců hejtmanů a radních pověřených vedením resortu životního prostředí a zemědělství, které se konalo dne 1.6.2001 na Krajském úřadě Libereckého kraje :

  • 01. 06. 2001 01:00

Sdílet článek

[id:21|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

Krajští radní zodpovědní za resort životního prostředí a zemědělství z jednotlivých krajů založili sekci životního prostředí a zemědělství jako poradní orgán vznikající Asociace krajů ČR.

Zástupci sekce životního prostředí a zemědělství, kteří se sešli na ustavujícím jednání v Liberci, podporují záměr zpracovat "Akční program ochrany životního prostředí v oblasti ochrany ovzduší a klimatu na území Libereckého kraje" jako pilotní program v rámci České republiky.


Radim Zika, Liberecký kraj

Zdeněk Pěnkava, Královéhradecký kraj

Vojtěch Jurčík, Zlínský kraj

Antonín Kment, Jihomoravský kraj

Pavel Steller, Plzeňský kraj

Petr Šilar, Pardubický kraj


Kromě zástupců hejtmanů a radních se separátního jednání a v druhé polovině dne i společného jednání zúčastnili i vedoucí odborů životního prostředí a zemědělství jednotlivých krajských úřadů.


Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky