Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V Domě seniorů Františkov se oslavovalo pětileté výročí a vzpomínalo

Mgr. Langer Jiří

  • 18. 12. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:7274|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Dům seniorů Liberec – Františkov, příspěvková organizace, zřizovaná Libereckým krajem,   oslavil v prosinci 5. výročí přijetí prvního klienta.

První oslava  pod názvem „Začínáme od Adama“  u příležitosti zahájení provozu Domu seniorů se uskutečnilo 10. 12 , kdy se sešlo vedení domova s klienty. Na setkání klienti vzpomínali především na to, jaké bylo jejich rozhodování začít využívat tuto sociální službu, jak prožívali první Vánoce v novém domově nebo jak pro ně bylo a je důležité najít v novém prostředí někoho blízkého. „Jsme  spokojeni s péčí, která je nám poskytována a s možnostmi, které jsou jim zde nabízeny a které s radostí využíváme, řekla například paní Hartmanová..

Druhou akcí bylo 15.12. 2008 slavnostní setkání zaměstnanců, spolupracovníků a přátel domova seniorů. Pozvání na toto setkání přijal také pan Pavel Petráček, člen Rady Libereckého kraje, pro resort sociálních věcí a menšin a Ludmila Šlechtová, vedoucí odboru sociálních věcí, bezpečnosti a problematiky menšin. Účastníci setkání měli možnost prohlédnout si připravené panely s fotografiemi dokumentujícími uplynulých pět let činnosti zařízení, nahlédnout do kroniky a zalistovat ve fotoalbech.

Oslavy uzavřela 16. prosince výstava fotografií a dokumentů mapující historii Domova, která byla určena zejména pro příbuzné a přátele, a také zaměstnance, kteří zde již pět let spokojeně žijí a pracují.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky