Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V Jablonci se chystá 12. ročník Veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour 2012

Mgr. Langer Jiří

  • 26. 10. 2011 20:31
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Náměstkyně hetmana LK Lidie Vajnerová (SOS) svolala na 31. října od 14.30 hodin do  Eurocentra v  Jablonci nad Nisou (kancelář ředitele OHK Oskara Mužíčka) přípravnou schůzku k chystanému 12. ročníku Veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour 2012.

 

„Chceme ještě posílit spolupráci Libereckého kraje, měst Jablonec nad Nisou a Liberec, Okresní hospodářské komory a Eurocentra Jablonec nad Nisou a připravit tak 12. ročník Veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour 2012 ještě na vyšší úrovni, než v předchozích letech. Hodláme například akci zatraktivnit tak, aby byla zajímavá a přitažlivá i pro návštěvníky z okolních krajů, “ uvedla náměstkyně hejtmana a připomněla, že prvním krokem k větší kvalitě bylo podepsání Memoranda o spolupráci v oblasti cestovního ruchu mezi Libereckým krajem a Eurocentrem Jablonec nad Nisou s.r.o. v roce 2010.

„V Libereckém kraji je každoročně pořádán pouze jeden veletrh cestovního ruch - Euroregion Tour, který zajišťuje společnost Eurocentrum Jablonec nad Nisou s.r.o. V zájmu zvýšení atraktivity a efektivnosti tohoto veletrhu a v zájmu rozvoje a propagace cestovního ruchu v Libereckém kraji navrhl v závěru roku 2010 odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Krajského úřadu Libereckého kraje úzce spolupracovat se společností Eurocentrum Jablonec nad Nisou s.r.o. při přípravě a realizaci tohoto veletrhu i dalších prezentačních akcích,“ doplnila.

Jednání se zúčastní vedoucí odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu KÚ LK Martin Nechvíle, vedoucí oddělení cestovního ruchu KÚ LK Eva Hornová a referentka CR. Anna Tajčmanová. Ředitel Okresní hospodářské komory Oskar  Mužíček, jednatelka Eurocentra Marta Procházková  a koordinátor přípravy  Antonín Schäfer,

Vloni se v Jablonci nad Nisou představilo 103 vystavovatelů.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky