Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V krajském kole soutěže Zlatý erb zvítězily Křižany, Semily a Jablonec nad Nisou

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 25. 03. 2019 00:00
  • Digitální úřad

Sdílet článek

Hejtman Martin Půta dnes předal ceny vítězům 21.  ročníku krajského kola soutěže Zlatý erb 2019. V multimediálním sále krajského úřadu si ocenění za nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí převzali vítězové v jednotlivých kategoriích. V kategorii smart city zvítězil Jablonec nad Nisou, nejlepší webovou stránku mají dle poroty Křižany a Semily.

„Soutěž Zlatý erb není jen o symbolickém ocenění obcí a měst za správu webových stránek. Poskytuje i dobrou zpětnou vazbu, jak co nejlépe informovat veřejnost a komunikovat s lidmi,“ uvedl hejtman Martin Půta.

Dvacátého prvního ročníku soutěže Zlatý erb se aktivně zúčastnily obce a města z celé republiky. V Libereckém kraji se přihlásilo 17 projektů, v České republice pak celkově 435 obcí a měst. V našem regionu se do soutěže zapojil i turistický portál Libereckého kraje Cestou necestou, který postoupil do celostátního finále. Do něj se také dostaly Semily, Křižany a Jablonec nad Nisou.

Vítězové celostátního kola budou slavnostně vyhlášeni na konferenci ISSS 1. dubna 2019 v Hradci Králové. Aktuální informace o soutěži Zlatý erb najdete na www.zlatyerb.cz.

 

Výsledky soutěže Zlatý erb 2019:

Ocenění v kategorii: SMART CITY A NEJLEPŠÍ ELEKTRONICKÁ SLUŽBA

3. místo:         Bedřichov: zasílání SMS informací

2. místo:         Hejnice: Hlášení nad mapou

1. místo:         Jablonec nad Nisou: mobilní aplikace Jablonec v mobilu

 

Ocenění v kategorii: NEJLEPŠÍ WEBOVÁ STRÁNKA OBCE

3. místo:         Svijany, www.obecsvijany.cz

2. místo:         Albrechtice v Jizerských horách, www.albrechtice-jh.cz

1. místo:         Křižany, www.obeckrizany.cz

 

Ocenění v kategorii: NEJLEPŠÍ WEBOVÁ STRÁNKA MĚSTA

3. místo:         Smržovka, www.smrzovka.eu

2. místo:         Jablonec nad Nisou, www.mestojablonec.cz

1. místo:         Semily, www.semily.cz

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky