Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V sobotu se uskutečnil historicky 1. hejtmanský ples

Beránková Alena Ing.

  • 11. 04. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2716|autor:Beránková Alena Ing.|email:alena.berankova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 383|mobil:|aktualizace:]

Hejtman Libereckého kraje Petr Skokan pořádal dne 9. 4. 2005 historicky 1. hejtmanský ples, který se uskutečnil v Kulturním centru Golf Semily. „Do budoucnosti uvažujeme, že budeme pořádat hejtmanský ples každý rok v jiném okrese, alespoň se tak budeme moci lépe seznámit s různými zákoutími našeho krásného kraje“, řekl Petr Skokan. Většinu žen přivítal hejtman Petr Skokan osobně jarní kytičkou, a to tulipánem. Výtěžek ze vstupného na ples byl věnován Domovu důchodců Semily. Symbolický šek ve výši 44 100,- Kč slavnostně převzala z rukou hejtmana Mgr. Helena Housová, ředitelka tohoto domova. Večerem provázela moderátorská dvojice Štěpánka Duchková a  Zdeněk Mahdal. Nejenom k poslechu, ale i k tanci zahrál Big Band Felixe Slováčka. Své umění ve standardních, ale i latinskoamerických tancích předvedla Taneční skupina M. Nechybělo ani vystoupení dívenek z Fit Studia Aerobiku Jany Boučkové. A kdo se chtěl lépe seznámit s celým Libereckým krajem, ten si určitě nenechal ujít zajímavé promítání a naučné panely o kraji.  Po půlnoci čekalo na všechny přítomné veliké překvapení. Hejtman Petr Skokan svlékl sako a na pódiu předvedl své umělecké vystoupení se skupinou ABBA World Revival. „Již několik dní jsem zkoušel na kytaru pár písniček od této skupiny. Byl jsem trošičku nervózní, ale jen co jsem zahrál prvních pár tónů, veškerá nervozita ze mě opadla. Doufám, že tradici hejtmanských plesů jsme začali úspěšně a ještě úspěšněji ji budeme rozšiřovat do budoucích let. řekl Skokan. 

 


Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky