Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V soutěži o nejlepší web měst a obcí Zlatý erb 2023 může znovu hlasovat veřejnost

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 24. 02. 2023 11:45
  • Digitální úřad

Sdílet článek

Soutěž Zlatý erb hodnotí, jak si města a obce vedou v elektronickém světě. Letošní jubilejní 25. ročník soutěže přináší několik novinek a změn. Poroty budou posuzovat stránky všech obcí s rozšířenou působností, zapojit se ale může i veřejnost, která prostřednictvím digitální identity může hlasovat v ceně veřejnosti na adrese www.zlatyerb.cz/hlasovani-krajske-kolo.

Veřejnost může v krajských kolech hlasovat od 13. února do 15. března 2023 do 12:00. Cena veřejnosti se vrací po více než 10 letech – naposledy občané mohli hlasovat v roce 2011.

Pro účely hlasování organizátoři připravili aplikaci, kterou naleznete na adrese www.zlatyerb.cz/hlasovani-krajske-kolo. Po krajských kolech proběhne v termínu od 20. března do 3. května 2023 do 12:00 kolo celostátní, hlasovat bude možné na adrese www.zlatyerb.cz/hlasovani-celostatni-kolo.  Výsledky soutěže budou vyhlášeny na konferenci ISSS 2023, která letos proběhne 15. a 16. května v Hradci Králové v kongresovém centru Aldis.

Aplikaci je možné využít jak pro hlasování veřejnosti pro obce s rozšířenou působností (ORP), tak pro obce a města, která ORP nejsou (ale pouze v krajích, které takovou možnost pro obce, které nejsou ORP, vyhlásily). Každý hlasující má právo hlasovat pouze jednou (jeden hlas pro ORP, jeden hlas pro neORP), své hlasování ovšem může do uzavření soutěže libovolně měnit.

Unikátnost přihlášení je zajištěna přihlašováním přes NIA. Pořadí obcí v hlasování veřejnosti v jednotlivých krajích bude stanoveno přepočtem podle počtu obyvatel.

Tisková zpráva:

BcA. Hana Bazjuková
manažerka soutěže
e-mail: info@zlatyerb.cz, bazjukova@zlatyerb.cz
telefon: +420 603 945 012

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky