Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V Turnově pořádají besedu pro zájemce o pěstounskou péči

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 04. 05. 2016 14:43

Sdílet článek

Zájemci o pěstounskou péči mají možnost zúčastnit se besedy s pěstouny. Ve čtvrtek 12. května ji pořádá, od 15.30 do 17.00 hodin, Centrum pro rodinu Náruč v Turnově. Akce je součástí kampaně na podporu náhradního rodičovství nazvané „Mít domov a rodinu – Samozřejmost nebo vzácnost?“.

„Do kampaně na podporu náhradního rodičovství se nám podařilo zapojit organizace z celého Libereckého kraje. Díky jejich aktivnímu přístupu se zájemci o dlouhodobou pěstounskou péči mohou během celého roku účastnit informačních akcí na různých místech Libereckého kraje,“ uvedla Lenka Kadlecová, náměstkyně hejtmana pověřená řízením resortu sociálních věcí.

Beseda s pěstouny se uskuteční v prostorách organizace Náruč, ve Skálově ulici, č. p. 540 v Turnově. Zájemci se dozvědí komplexní informace o náhradní rodinné péči i o osobních zkušenostech pěstounů. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky