Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V Turnově se otevírá první prodejna značkových regionálních potravinařských produktů Český ráj

Mgr. Langer Jiří

  • 20. 03. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7715|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

V pondělí 23. března ve 14.00 hodin bude za účasti místostarosty Turnova a předsedy Sdružení Český ráj Aleše Hozdeckého slavnostně otevřena první prodejna regionálních produktů v Turnově.

Tato prodejna bude nabízet především potravinářské výrobky firem, které obdržely značku „Regionální produkt Český ráj“. Své zboží zde budou nabízet místní oblíbení a prověření producenti jako je Mlékárna Příšovice, a.s.,  Lomničan, a.s., Moštovna Lažany s.r.o. a Bioovoce a zelenina Verich.

Sortiment bude dále doplňován a zpestřován výrobky dalších držitelů značky „Regionální produkt Český ráj“.

Nový obchůdek tak bude nabízet široký sortiment vždy čerstvých a kvalitních lahůdek a potravin z Českého ráje za podnikové ceny. Zákazníci si je budou moci zakoupit v příjemném prostředí nově zrekonstruované prodejny v Turnově na Trávnicích.     

 

Další podrobnosti o projektu „Regionální produkt Český ráj“ získáte na internetových stránkách Sdružení Český ráj

www.cesky-raj.info v sekci Regionální produkt.

 

Obchod najdete ZDE:

http://amapy.atlas.cz/mapa/turnov-travnice

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky