Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Ve Vysokém nad Jizerou slaví 230 let lidového divadla

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 21. 07. 2016 14:48

Sdílet článek

Výročí 230 let od počátku lidového divadla si tento týden připomínají ve Vysokém nad Jizerou. Divadelní spolek Krakonoš z Vysokého n. J. pořádá ve dnech 22. a 23. července oslavy, které se ponesou nejen v divadelním duchu. Zúčastní se jich i hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Oslavy začnou v pátek 22. července Slavnostním zasedáním městského zastupitelstva v budově divadla Krakonoš, které bude spojené s předáním ocenění a vernisáží výstavy vztahující se k historii divadelnictví ve Vysokém nad Jizerou. Od 20.00 hodin je na programu derniéra muzikálu Malované na skle v podání DS Krakonoš.

Sobotní program (23. července) začne ve 14.00 hodin znovuotevřením divadelní stezky nazvané Po stopách divadelních předků, která vede od divadla Krakonoš do Staré Vsi. V 16.30 hodin se na vysockém hřbitově uskuteční pietní vzpomínka a kulturní program začne v 17.00 hodin. Na programu je Společná pobava za doprovodu taneční hudby Táboranka, doplněná divadelními výstupy, mezi nimiž bude k vidění i řada ukázek z první hry vysockých Bruncvík. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky