Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Veletrh komunitárních programů

Ing. Hozáková Martina

  • 23. 12. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:7290|autor:Ing. Hozáková Martina|email:martina.hozakova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 474|mobil:|aktualizace:]

Eurocentrum Liberec ve spolupráci s Libereckým krajem a Zastoupením Libereckého kraje v Bruselu připravují na 7. ledna 2009 druhý ročník veletrhu komunitárních programů s podtitulem Šance z Bruselu aneb jaké možnosti finanční podpory Vám nabízí Evropská komise?“ Tento veletrh se koná pod záštitou RNDr. Víta Příkaského, náměstka hejtmana pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova.


Komunitární programy jsou programy Evropské unie, které jsou řízené přímo „z Bruselu“ Evropskou komisí. Jejich cílem je prohloubit spolupráci mezi členskými státy a podpořit projekty z nejrůznějších oblastí, např. z oblasti kultury, vzdělávání a mládeže, životního prostředí, dopravy, výzkumu a inovací, podnikání malých a středních podniků, úspory energií, partnerství měst, atd. Komunitární programy tak představují vedle známějších strukturálních fondů další možnost, jak získat finanční prostředky z Evropské unie.


„O minulý ročník veletrhu komunitárních programů, který proběhl před rokem, byl mezi občany Libereckého kraje velký zájem, a proto jsme se ve spolupráci s Eurocentrem Liberec a zastoupením našeho kraje v Bruselu rozhodli veletrh zopakovat,“
uvedl RNDr. Vít Příkaský. „Cílem letošního ročníku veletrhu je předat posluchačům praktické rady pro přípravu projektů financovaných z komunitárních programů. Na veletrhu budou prezentovány vybrané úspěšně realizované projekty v Libereckém kraji a rovněž zde potenciální žadatelé budou mít možnost konzultovat svoje projektové záměry s národními koordinátory jednotlivých programů. Součástí veletrhu bude také výstava úspěšně realizovaných projektů z komunitárních programů, která bude po té k vidění v našem Eurocentru do 16.1.2009,“ dodala Martina Konvalinková, vedoucí Eurocentra

Veletrh komunitárních programů se bude konat 7. ledna 2009 od 9:00 do 16:00 v multimediálním sále v budově Krajského úřadu Libereckého kraje.


POZVÁNKA - podrobnější program bude zveřejněn na stránkách Zastoupení Libereckého kraje v Bruselu 
 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky