Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Veletrh vzdělávání, kvalifikace, učebních pomůcek, tělovýchovy a sportu - jubilejní 10. ročník akce NISA SCHOLA se koná tento týden v Liberci

Futerová Linda

  • 20. 10. 2004 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

[id:2285|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Veletrh se koná v libereckém Domě kultury 21. - 23. 10. 2004. pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky, 1.místopředsedy Senátu Parlamentu ČR a Ing. Evy Bartoňové, náměstkyně hejtmana Libereckého kraje. Slavnostní zahájení je 21. 10. 2004 v 9 hod. (bude i „J. A. Komenský“).

Pro veřejnost otevřeno:  čtvrtek, pátek od 9 do 18 hod., sobota od 9 do 16 hod.

Pořadatel: Dům kultury Liberec a Liberecký kraj.

VSTUP : zdarma

Výstavní katalog při vstupu zdarma (adresný seznam + kontakty na školy se Dnem otevřených dveří)

Účastní se 80 vystavovatelů na ploše 510 m2.

Je připraven doprovodný program na galerii a kulturně-sportovní show před DK včetně autogramiády Bílých Tygrů.

Veletrh se specializací na oblast školství a vzdělávání, prezentací škol všech typů s možností srovnání a osobním kontaktem se zástupci škol rozpoutává diskusi o vhodném povolání či zaměření pro budoucí profesi, a to nejen v rodinách vycházejících žáků.  Tímto nabízí aktuální přehled o studijních a učebních oborech jednotlivých škol a pomáhá tak široké veřejnosti v orientaci pro rozhodování o volbě studia. Je zde i ucelená nabídka sportovních aktivit včetně exhibičních vystoupení.

Důležitou součástí veletrhu je Doprovodný program. Z odborného programu to jsou konference a přednáškové akce, které zajišťuje Liberecký kraj – odbor školství a mládeže Krajského úřadu Libereckého kraje, například:

·        Závěrečná konference k projektu Centrum vzdělanosti Libereckého kraje

·        projekt Personální systém zaměstnanosti JOBMAN

·        Maturita nanečisto

Pro veřejnost jsou určeny například:

·        přednáška s besedou „Stres v našem životě“

·        módní přehlídky

·        soutěž a slosování poznávacího zájezdu do Londýna

·        expozice Hewlett-Packard, Microsoft a Autocont, která nabízí k vidě model „virtuální třídy“, tento projekt získal prestižní ocenění na 14. ročníku INVEXu jako nejlepší vystavený exponát

·        před vstupem je vystavena učební pomůcka „řez automobilem Škoda Fabia“

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky