Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Viceprezident EIB přijede do Libereckého kraje podepsat smlouvu na úvěr

Futerová Linda

  • 20. 04. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2752|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Hejtman Libereckého kraje Petr Skokan se v Bruselu na slavnostní večeři pořádané v rámci prezentace NUTS II Severovýchod konané v Pražském domě sešel s viceprezidentem Evropské investiční banky Ivanem Pilipem. Jednali společně o úvěru, který si chce  kraj vzít  na opravu svých silnic, tedy na silnice II. a III. třídy. „Mile mě překvapilo vyjádření pana Pilipa, který mi tlumočil stanovisko pana Massima Cingolaniho, což je zástupce ředitele oddělení úvěrových operací pro Českou a Slovenskou republiku, podle kterého je Liberecký kraj dobře připraven k realizaci podpisu smlouvy mezi LK a EIB“, řekl Petr Skokan. Dodal také, že celý tento záměr připravuje resort dopravy Libereckého kraje, pod vedením Vladimíra Richtera, podle jehož názoru by bylo reálné podepsat úvěrovou smlouvu v červnu a finanční prostředky do výše 750 mil. Kč tak začít čerpat již do konce tohoto roku.

Hejtman Petr Skokan se s viceprezidentem Evropské investiční banky Ivanem Pilipem dohodli na tom, že podpis této smlouvy by se měl uskutečnil v Libereckém kraji za jejich účasti.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky