Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vítání prázdnin s dopravou a Den s IZS se koná v sobotu na libereckém letišti

Mgr. Langer Jiří

  • 20. 06. 2012 17:06

Sdílet článek

 

Resort dopravy Libereckého kraje pořádná pod záštitou náměstka hejtmana LK Martina Seppa (ČSSD) ve spolupráci se Zdravotnickou záchrannou službou Libereckého kraje akci VÍTÁNÍ PRÁZDNIN S DOPRAVOU A DEN S IZS.

 

V sobotu 23. června je od 9.00 hodin pro veřejnost na libereckém letišti v Ostašově připraven bohatý program: cvičení složek IZS (integrovaný záchranný systém), ve kterém za nasazení několika vrtulníků záchranáři předvedou nácvik záchrany osob pomocí letecké techniky z nepřístupných oblastí, letecké hašení pomocí vrtulníku a bambi vaku pro hašení, prezentace složek IZS LK, letecká show Aeroklubu Liberec, program Týmu silniční bezpečnosti Libereckého kraje, trampolínová show, vystoupení hudební skupiny Eddie Stoilow a mnoho dalšího. Vstup zdarma!

 

Akce se koná u příležitosti 20. výročí vzniku Letecké záchranné služby Liberec a 15. výročí vzniku Skupiny speciálních činností ZZS LK. V rámci této akce proběhne cvičení "Tíseň".

 

Ve 13:10 jste zváni na tiskovou konferenci ZZS LK.

 

PROGRAM:

09.00 – POZEMNÍ UKÁZKY TECHNIKY IZS

11.00 – OFICIÁLNÍ ZAHÁJENÍ

11.10 – TRAMPOLÍNOVÁ SHOW I – VYSTOUPENÍ MISTRŮ ČR NA VELKÝCH TRAMPOLÍNÁCH

11.40 – VÁCLAV UPÍR KREJČÍ PRO NEJMENŠÍ

12.30 - TRAMPOLÍNOVÁ SHOW II

13.00 – PŘÍLET VRTULNÍKŮ ARMÁDY ČR

13.00 – AERO SHOW AEROKLUBU LIBEREC

14.00 – PROGRAM IZS (4 VRTULNÍKY V AKCI, ZÁSAH VRTULNÍKU PŘI DOPRAVNÍ NEHODĚ – VYPROŠTĚNÍ Z VRAKU), ZÁSAH IZS PŘI ŽIVELNÉ POHROMĚ, HAŠENÍ Z LETADEL, PRÁCE PSOVODŮ

16.00 – EDDIE STOILOW

11.00 – TRAMPOLÍNOVÁ SHOW

11.30 – VÁCLAV UPÍR KREJČÍ

V PRŮBĚHU CELÉHO DNE – SOUTĚŽE, ATRAKCE A TÝM SILNIČNÍ BEZPEČNOSTI LK

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky