Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vítězná města a obce Libereckého kraje v soutěži Zlatá popelnice dostávají ceny

Mgr. Langer Jiří

  • 24. 06. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8313|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Dne 2.6.2009 byla v budově Krajského Libereckého kraje slavnostně vyhlášen již 4. ročník  soutěže měst a obcí ZLATÁ POPELNICE za rok 2008. V roce 2008 se podařilo, v rámci projektu Intenzifikace tříděného sběru v Libereckém kraji zaměřeného na plnění cílů POH LK, dosáhnout významných výsledků na kterých nemalou zásluhu mají především města a obce.  

Výborným výsledkům a především snaze měst a obcí odpovídají v letošním roce i atraktivní ceny. Mimo autorských pohárů vítězové na prvních třech místech v kategorii město i obec, obdrží herní prvky pro obyvatele. Celková hodnota herních prvků přesahuje částku 250.000 Kč.

Součástí ceny je i interaktivní představení s tématikou třídění odpadů v podání Divadla dětí Karlovy Vary a zábavný osvětový program pro obyvatele daného města, spojený se spoustou her soutěží, kde si každý může vysoutěžit cenu za to, že třídí odpad.

Herní prvky budou předány představitelům měst a obcí a ve městech je předání součástí zábavného odpoledne pro obyvatele plného her a odměn. Zábavný program je koncipován jako poděkováním obyvatelům za to, že třídí odpad, ale zároveň je poděkováním i představitelům měst a obcí, protože právě jejich snahou a prací, mají obyvatelé možnost pohodlně třídit odpad a dosáhnout nejlepších výsledků v Libereckém kraji.

Železný Brod – 3.místo Kategorie MĚSTO

Termín:          25.6.2009 od 9.30 do 14.00 hodin

Místo:            Náměstí 3. května

Program:

8.15 – 9.30      Divadelní představení Divadla dětí z Karlových Varů v divadle

9.30–10.00                 zahájení zábavného dopoledne pro děti a rodiče „Za odměnu“ na Náměstí 3. května - soutěže o ceny, taneční vystoupení, mladí kouzelníci, Tonda obal a jeho program na náměstí – soutěže o ceny, výstava o třídění odpadu

11.00               Slavnostní předání herních prvků Ing.J.Podzimkem zástupcům města za umístění v soutěži Zlatá popelnice 2008,

14.00               ukončení akce

Cvikov  - 2. místo Kategorie MĚSTO

Termín:          30.6.2009 od 9.00 do 14.00 hodin

Místo:            Náměstí Osvobození

Program:

9.00–10.00      Divadelní představení Divadla dětí z Karlových Varů v divadle

10.00                          zahájení zábavného dopoledne pro děti a rodiče „Za odměnu“ na Náměstí Osvobození - soutěže o ceny, taneční vystoupení, mladí , Tonda obal a jeho program na náměstí – soutěže o ceny, výstava o třídění odpadu

11.00               Slavnostní předání herních prvků Ing.J.Podzimkem zástupcům města za umístění v soutěži Zlatá popelnice 2008,

14.00               ukončení akce

Jablonec nad Nisou – 1. místo Kategorie MĚSTO

Termín:          1.7.2009  od 13.00 do 17.00 hodin

Místo:            Mírové náměstí

 Program:

13.00               Tonda obal a jeho program na náměstí – soutěže o ceny, výstava o třídění odpadu

14.00                          Zahájení zábavného dopoledne pro děti a rodiče „Za odměnu“ na Náměstí Míru - soutěže o ceny, taneční vystoupení, mladí kouzelníci

                        Soutěžní show  Libora Baláka „O velké kulové“

14.00               Slavnostní předání herních prvků Ing.J.Podzimkem zástupcům města za umístění v soutěži Zlatá popelnice 2008,

17.00               ukončení akce, odvoz technického zázemí

 Paseky nad Jizerou – 2. místo Kategorie OBEC

 Termín:          2.7.2009  v 9.00 hodin

Místo:            Obecní úřad Paseky nad Jizerou

 

Ing. J. Podzimek navštíví obecní úřad v Pasekách nad Jizerou, poděkuje zástupcům obce za dosažené výsledky v soutěži, předá herní prvek, DVD s reportážemi a drobné odměny pro děti.

Albrechtice v Jizerských horách - 1. místo Kategorie OBEC

 Termín:          2.7.2009  v 11.00 hodin

Místo:            Obecní úřad Albrechtice v Jizerských horách

 ng. J. Podzimek navštíví obecní úřad v Pasekách nad Jizerou, poděkuje zástupcům obce za dosažené výsledky v soutěži, předá herní prvek, DVD s reportážemi a drobné odměny pro děti.

Bedřichov- 3. místo Kategorei OBEC

Termín:          2.7.2009  ve 14.00 hodin kategorie OBEC

Místo:            Obecní úřad Bedřichov

Ing. J. Podzimek navštíví obecní úřad v Bedřichově, poděkuje zástupcům obce za dosažené výsledky v soutěži, předá herní prvek, DVD s reportážemi a drobné odměny pro děti.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky