Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vítězové a partneři výstavy, která ukazuje proměny Česka a Slovenska, se sešli v Senátu. Z kraje bodovalo Jablonné v Podještědí

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 16. 11. 2023 12:45
  • Rozvoj
  • Sociální

Sdílet článek

Slavnostní setkání vítězů 14. ročníku a partnerů a sponzorů 15. ročníku československé putovní výstavy Má vlast cestami proměn – příběhy domova/Moja vlasť, kultúrne premeny Slovenska se konalo ve čtvrtek 9. listopadu ve veřejných prostorách Valdštejnského paláce, sídla Senátu České republiky v Praze.

Zástupci vítězných proměn v internetovém hlasování a zástupci proměn, které získaly Cenu odborné poroty, obdrželi Pamětní listy a ředitelka spolku Cestami proměn Drahomíra Kolmanová poděkovala autorům proměn, partnerům, sponzorům a všem, kteří nejenom zvelebují prostředí svého domova a šíří dobré příklady, ale také těm, jež této výstavě na jejích cestách jakkoli pomáhají; z Libereckého kraje zvláštní cenu odborné poroty získalo Jablonné v Podještědí za obnovu drobných sakrálních památek.

V současné době je možné na webu Cestami proměn hlasovat pro proměny přihlášené do letošního patnáctého ročníku. „Zároveň je možné do 31. ledna příštího roku přihlašovat zdařilé proměny vesnic, měst i krajiny do šestnáctého ročníku výstavy," uvedl Jiří Ulvr, radní Libereckého kraje pověřený řízením hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova.

Veškeré informace zájemci naleznou na webu Má vlast cestami proměn - Má vlast cestami proměn (cestamipromen.cz).

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky