Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vychází kalendář kulturních TOP akcí v Českém ráji

Mgr. Langer Jiří

  • 25. 01. 2010 16:04

Sdílet článek

 

Stejně jako v předchozích letech, mají i letos zájemci možnost získat ucelený přehled kulturního dění v Českém ráji v podobě Kalendáře kulturních, sportovních a společenských TOP akcí 2010 v Českém ráji.

 

Sdružení Český ráj ve spolupráci s informačními středisky regionu připravilo přehled nejzajímavějších akcí pro dětské návštěvníky, historických akcí, významných sportovních akcí a pochodů Klubu českých turistů. V nabídce jsou ale také divadelní a hudební festivaly. Na závěr nechybí ani výběr z nabídky výstav muzeí a galerií pro tento rok.

 

Novinkou je přehled letních a prázdninových programů, které doplní nabídku letošní turistické sezony. Zájemci v ní najdou řadu zajímavých tipů na výlet pro rodiny s dětmi, prohlídky historických památek s průvodcem či ukázky tradičních řemesel.

 

Kalendář můžete v tištěné podobě také získat na veletrzích cestovního ruchu, jichž se bude Sdružení Český ráj účastnit (Praha, Ostrava, Hradec Králové, Jablonec nad Nisou) a na informačních střediscích regionu. K dispozici je také v elektronické podobě na internetových stránkách www.cesky-raj.info.

 

Současně s kalendářem TOP akcí v Českém ráji vychází i Kalendář kulturních, sportovních a společenských akcí 2010 pro Turnovsko. Na 40 stranách najdete podrobný výčet akcí konaných přímo v Turnově, na Maloskalsku, ale i na Zámku Sychrov, ve Šťastné zemi v Radvánovicích, na hradě Rotštejně, na Kozákově a dalších místech.

 

V následujících měsících vyjdou tištěné přehledy kulturních akcí na rok 2010 také pro území Jičínska, Mladoboleslavska, Železnobrodska a Mnichovohradišťska. Tyto kalendáře budou moci zájemci získat na příslušných informačních centrech, nebo v elektronické podobě na stránkách www.cesky-raj.info

Sdružení Český ráj (SČR) je zájmovým sdružením měst, obcí a dalších právnických osob. Jeho hlavní náplní je rozvíjení cestovního ruchu v turistickém regionu Český ráj. V současné době má sdružení 54 členů a spojuje nejen všechna města regionu, ale i mnohé menší obce a další právní subjekty.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky