Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vyfotografujte své zamilované místo a soutěžte s Libereckým krajem o ceny

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 04. 05. 2020 15:19
  • Magazín

Sdílet článek

Nastal máj, měsíc lásky. Kde jinde by se měl oslavovat, než v kraji, který měl v srdci velikán českého romantismu – Karel Hynek Mácha, autor básně, pojmenované právě Máj. Liberecký kraj proto vyhlašuje fotografickou soutěž o ceny. Stačí poslat snímky nejzamilovanějšího místa v Libereckém kraji nebo ideálního místa pro romantické rande. Fantazii se meze nekladou, mohou to být vyhlídka, zámek, plácek nebo třeba klidně i obyčejný potůček.

„Všichni stále slyšíme jen zprávy o pandemii. Myslím ale, že nastal čas věnovat se i příjemným věcem, třeba výletům, ke kterým vybízí i pěkné počasí. Vyzýváme všechny k romantickým procházkám u nás v kraji, krásných míst tu máme spoustu,“ uvedla Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Jak se zúčastnit? Stačí zaslat fotku, přidat svoje jméno a příjmení, připsat do jaké kategorie fotka patří a třeba ještě přidat příběh či vzpomínku, která se ke konkrétnímu místu váže. Snímky mohou účastníci posílat do zpráv na facebookovém profilu Liberecký kraj — cestou necestou, případně na e-mail jakub.seps@kraj-lbc.cz.

Uzávěrka soutěže je v pondělí 25. května a den nato se fotografie z obou témat objeví na výše zmíněném facebookovém profilu, načež se spustí veřejné hlasování o ty nejlepší. Autory prvních pěti fotografií s největším počtem lajků a srdíček z každé kategorie čekají odměny v podobě dárkových tašek plných skvělých věcí, které se budou hodit právě při putování krajem.

Oznámení jmen výherců se na facebookovém profilu i na webu www.liberecky-kraj.cz objeví v neděli 31. května. Dotyční budou vyrozuměni rovněž emailem či chatovou zprávou – podle toho, jakým způsobem snímky zaslali.

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky