Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vyhlášení výsledků programu Třídíme ve škole se koná v ZOO

Mgr. Langer Jiří

  • 17. 06. 2011 14:21
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Pod záštitou Jaroslava Podzimka, radního Libereckého kraje pro životní prostředí a zemědělství, který se akce zúčastní, se v úterý 21. června v ZOO Liberec od 10 hodin sejdou žáci a pedagogové škol, kteří se aktivně podílejí na programu Třídíme ve škole.

„Školní vzdělávací program Třídíme ve škole, jehož cílem je pomoci základním a středním školám v environmentální výuce a mezioborovém vzdělávání prostřednictvím zvýšení povědomí o třídění, pracuje již šestým rokem s velkým přispěním Libereckého kraje a AOS Eko-kom,“ připomněl.

Na akci „ZA TŘÍDĚNÍ DO ZOO“ bylo pozváno celkem 50 škol z Libereckého kraje, které jsou zaregistrovány v projektu Třídíme ve škole a výlet do ZOO je ukončením školního roku 2010/2011.

V rámci akce proběhne v 10.00 hod vyhlášení výsledků soutěže pro školní rok 2010/2011. Po celý školní rok 2010/2011 zasílaly školní týmy úkoly zveřejněné na webových stránkách www.tridimeveskole.cz, které se týkaly třídění odpadů.

„Celkem bylo 10 úkolů, průběžně bodovaných, takže školy mohou odhadovat své šance na umístění. Konečné pořadí, ale zůstává tajemstvím,“ uvedla Ida Svobodová, koordinátorka akce, s tím, že hodnotné ceny jsou připraveny pro umístěné na prvních třech místech a zároveň bude udělena jedna speciální cena.

„Samozřejmě pro všechny jsou připraveny drobné dárky a sladké občerstvení,“ dodala.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky