Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vyšel další zpravodaj EYOWF, tentokrát o zimních hrách dětí a mládeže 2010

Mgr. Langer Jiří

  • 07. 04. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7829|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Z pověření Asociace evropských olympijských výborů se v únoru 2011 stane Liberecký kraj pořadatelem 10. Zimního evropského olympijského festivalu mládeže (EYOWF 2011) - největší sportovní soutěže určené sportovcům ve věku 14 až 18 let v dějinách samostatné České republiky. Pro sportovce v dorosteneckém věku tato akce znamená totéž co pro dospělé závodníky olympijské hry. V osmi zimních odvětvích bude bojovat o medaile 1500 účastníků z více než 40 zemí Evropy - vesměs budoucích hvězd světového sportu, z nichž mnohé se představí už na olympijských hrách v Soči v roce 2014.

 O dění informuje Zpravodaj EYOWF 2011, který právě vychází.

Vynikající příležitost ke generální zkoušce vlastní připravenosti na 10. Zimní evropský olympijský festival mládeže (EYOWF) 2011 dostal organizační výbor letos v březnu. Liberecký kraj, pořadatel Her IV. Zimní olympiády dětí a mládeže (ODM) v roce 2010, vybral za jejího organizátora obecně prospěšnou společnost EYOWF.

Rada Libereckého kraje rozhodla o organizátorovi dětské olympiády na svém zasedání Zimní olympiáda mládeže je celorepubliková soutěž krajských reprezentací, které pod patronátem Českého olympijského výboru pořádají jednotlivé krajské úřady. Soutěží se ve čtyřech kategoriích – mladší a starší žáci, mladší a starší žákyně. V předchozích třech ročnících, které se postupně konaly ve Středočeském, Královéhradeckém a Zlínském kraji, pokaždé zvítězili mladí reprezentanti Libereckého kraje.

Termín čtvrtého ročníku ODM je 31. 1. – 5. 2. 2010 a klání by se měla uskutečnit ve většině sportovních areálů, se kterými se počítá i pro 10. Zimní evropský olympijský festival mládeže v roce 2011.

Zpravodaj EYOWF 2009 info, jehož čtvrté letošní číslo právě dostáváte, Vám každý měsíc zprostředkuje detailní informace o soutěži samotné i její historii a také veškeré novinky a zajímavosti spojené s přípravou tohoto festivalu. Věříme, že Vám poskytne dostatečně fundované a vyčerpávající odpovědi na nejdůležitější otázky, které budou blížící se start EYOWF 2011 provázet.

Současně si můžete zpravodaj prohlédnout na webových stránkách EYOWF 2011: http://www.eyowf2011.cz/newsletter.aspx
Viz také příloha

  • Vyšel další zpravodaj EYOWF, tentokrát o zimních hrách dětí a mládeže 2010 (.pdf)
    402 kB
    23. 10. 2009 14:53

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky