Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vysílání nového televizního seriálu Fakta pro život resortu zemědělství a životního prostředí LK začne v září

Mgr. Langer Jiří

  • 07. 08. 2012 15:28

Sdílet článek

 

Liberecký kraj v nedávných dnech dokončil natáčení seriálu „Fakta pro život“, který ve spolupráci s Jaroslavem Podzimkem (ČSSD), radním pro resort zemědělství a životního prostředí LK, natočila televize Genus Plus.

   V září bude odvysíláno celkem 8 dílů:

1.)    ochrana životního prostředí 5. 9. 2012

2.)    Lesy 1. část                        12. 9.

3.)    Lesy 2. část                        19. 9.

4.)    Voda                                  26. 9.

5.)    Vzduch                                3.10.

6.)    Odpady                              10.10.

7.)    alternativní zdroje energie 17.10.

8.)    Ekovýchovná                     24.10.

 

První díl seriálu pod názvem „Ochrana životního prostředí“ se vysílá ve středu 5. září v 18 hodin na televizním kanálu TV Genus Plus. Opakování každého dílu bude probíhat v následujících 24 hodinách.

Upoutávka ke každému dílu se uskuteční vždy den před plánovaným vysíláním, v 17:45 hodin.

„Seriál „Fakta pro život“ plynule navazuje na seriál „AGROfakta“, který byl vysílán v druhé polovině února 2011. Tehdy jsme se zabývali zemědělstvím a potravinářstvím Libereckého kraje,“ uvedl Jaroslav Podzimek s tím, že divákovi se při vysílání jednotlivých dílů nového seriálu otevře pohled na práci jednoho z významných resortů Libereckého kraje – zemědělství a životního prostředí.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky