Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výstavní sezónu v sídle Krajského úřadu LK v Liberci v roce 2015 odstartuje fotografka ButterFly a Rammsteini

Mgr. Langer Jiří

  • 06. 01. 2015 16:00

Sdílet článek

Frankenstein,  Alchymista či dokonce Kristus, všechny tyto postavy reálných lidí žijících v Libereckém kraji, potkají návštěvníci 7. ledna 2015 v sídle Krajského úřadu Libereckého kraje, U Jezu, v Liberci na vernisáži výstavy fotografií Silvie Lintimerové.

Výstava nazvaná ButteFfly aneb Kdokoli může vypadat, jako cokoli začíná v 16.30  hodin a okoření ji vystoupení kapely Rammstein Member´s Club - Liberec -    zřejmě nejlepší  revival německé rockové skupiny Rammstein.

Nad výstavou převzali záštitu hejtman LK Martin Půta a jeho statutární náměstkyně Hana Maierová.

„Buďme tím, čím chceme“, říká motto výstavy a vystihuje tak přesně ducha expozice.

 „Původně jsme chtěla vyfotit motýla (angl. butterfly),  poněkud jinak. Vzal tak na sebe podobu mouchy na tyčince másla (butter= máslo, fly = moucha. Pak už to šlo i u ostatních podobně, ať to byl sněhulák, mořská panna, Einstein nebo Střihoruký Edward," prozradila známá liberecká fotografka, kterou podpoří na vernisáži i Pivovar Hols z Vratislavic nad Nisou ochutnávkou piva Konrad.

„Na středeční vernisáži v krajském úřadu budou mít navíc premiéru nejméně tři další zajímavé světové osobnosti v podání  mých kamarádů a známých, kteří na  sebe vzali  podobu skutečných géniů,“ naznačila  s úsměvem.

Výstava ButterFly již slavila velké úspěchy v Liberci a v České Lípě.

Viz také - http://www.libereckadrbna.cz/rozhovory/butterfly-prileta-zpet-do-liberce-prinasi-nove-fotografie.html

 

Rammstein Member´s Club - Liberec - výborný liberecký revival německé rockové star kapely, jejíž název je odvozen od německého města Ramstein, kde v roce 1988 při letecké show americké armády spadlo letadlo a při této katastrofě zahynulo 80 lidí.

Nejznámější pecky Asche Zu Asche, Rammstein, Engel, Feuer Frei, Sehnsucht, Du Hast, Das Model, Du Riechst So Gut, Der Meister a další, nechybí na žádném koncertě.

Máme se na co těšit!

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky