Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výtěžek z devátého hejtmanského plesu bude opět věnován na dobročinné účely

Šírová Květa

  • 04. 02. 2013 08:22

Sdílet článek

Liberecký kraj pořádá v sobotu 16. února 2013 od 20 hodin v Clarion Grandhotelu Zlatý lev v Liberci již devátý hejtmanský ples. Výtěžek ze vstupného a prodeje čestných vstupenek bude opět rozdělen mezi organizace, které pomáhají tam, kde je to nejvíce potřeba. K tanci a poslechu bude hrát liberecký Orchestr Ladislava Bareše. Návštěvníky plesu potěší také Cimbálová muzika Dušana Kotlára. Hosty večera budou Jan Kříž a sólisté baletu a opery Divadla F. X. Šaldy. Přichystána je i módní přehlídka - Miss Open Liberec 2012. Večerem bude provázet moderátor Jan Žíla.

„Vzhledem ke své benefiční povaze je hejtmanský ples velmi oblíbený a každoročně ho navštěvují milovníci dobré zábavy ze všech koutů našeho kraje. V letošním roce jsme připravili, kromě zábavného programu, také prezentaci regionálních potravin, které budou moci návštěvníci plesu ochutnat v průběhu večera,“ zve hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

„Další, tzv. čestné vstupenky za 100 Kč budou v prodeji v průběhu hejtmanského plesu. Každý návštěvník plesu tak může jejich zakoupením ještě více podpořit benefiční charakter plesu,“ doplnil hejtman s tím, že všechny vstupenky budou slosovány o zajímavé ceny, které věnovali partneři Libereckého kraje.

Výtěžek Liberecký kraj rozdělí mezi několik organizací a symbolické šeky s darovanou částkou převezmou jejich zástupci ještě v průběhu plesu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky