Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výtěžek z večera v Naivním divadle přinesl D.R.A.K.u skoro sto tisíc

Mgr. Langer Jiří

  • 18. 03. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7699|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Již 2. společenský večer konaný v Naivním divadle v Liberci v závěru minulého týdne vynesl pořadateli – libereckému Občanskému sdružení  D.R.A.,K,  na dobročinné účely přes 90 tisíc Kč. Herečka Simona Stašová, hvězda Městských divadel pražských,  se představila 150 nadšeným divákům ve své one women show nazvané Shirley Valentine z pera britského anglického autora Willy Russella.

„Simona Stašová byla v představení úžasná. Je dobré, když se najdou v této neklidné době lidé, kteří jsou ochotni na charitativní účely „dát“ tisíc korun za vstupenku, včetně Vlastimila Harapese,“ řekla za účastníky večera náměstkyně hejtmana Lidie Vajnerová.

Podle Lenky Bobvošové z občanského sdružení půjde část výtěžku na opravu terasy, která je jedinou přístupovou bezbariérovou cestou do chráněné dílny a do ekologické zahrady.„Druhá část půjde na projektovou dokumentaci určenou  k celkové opravě a rekonstrukci objektu Oblačná, ve které o.s. D.R.A.K. sídlí,“ doplnil Ladislav Kořínek, předseda Občanského sdružení D.R.A.K.s tím, že divadelní představení bylo i poděkováním všem příznivcům a sponzorům za podporu aktivit, které slouží prostřednictvím o.s. D.R.A.K. osobám ohroženým sociálním vyloučením

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky