Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výzva k předkládání nominací na ocenění úspěšných žáků za školní rok 2021/2022

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 06. 09. 2022 10:08
  • Školství

Sdílet článek

Resort školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti Libereckého kraje vyzývá k předkládání nominací na ocenění žáků a studentů za mimořádné úspěchy v oblasti vzdělávání ve školním roce 2021/2022.

Zástupci základních, středních a vyšších odborných škol se sídlem v Libereckém kraji mohou nominovat své žáky na ocenění za výsledky dosažené v mezinárodních soutěžích a v celostátních kolech soutěží zveřejněných v Informativním seznamu soutěží a přehlídek Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy pro školní rok 2021/2022 a mimořádné aktivity v oblasti vzdělávání. Kompletní znění Výzvy s nominačními kategoriemi a harmonogramem se nalézají ZDE.

Nominace je nutné doručit nejpozději do 16. září 2022 do 14 hodin prostřednictvím nominačního listu datovou schránkou nebo písemně na adresu Krajského úřadu Libereckého kraje, odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu, U Jezu 642/2a), 461 80 Liberec 2.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky